Kosten
     
 


Een pand kan bestaan uit meerdere woningen en/of bedrijfsruimten. Als u als eigenaar van zo'n pand de woningen of bedrijfsruimten afzonderlijk wilt verkopen, moet u het pand laten splitsen. Dat houdt in dat elke aparte woning of bedrijfsruimte een eigen registratienummer krijgt van het kadaster. Als de grond onder het pand in erfpacht is uitgegeven, moet ook de erfpacht gesplitst worden.

De meest gebruikelijke aanpak is splitsing in
Door onze jarenlange ervaring met projectontwikkeling zijn wij in staat u op een snelle en scherpe wijze te voorzien van het juiste advies hierover en nemen wij het maken van de benodigde splitsingstekening eenvoudig en graag voor u uit handen. Indien nodig bezoeken wij de locatie en meten wij die ter plaatse in. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Na uw goedkeuring te hebben ontvangen op de tekening, dienen wij die voor u in bij de door u geselecteerde notaris appartementsrechten. Appartementsrechten houden in dat de koper van een appartement eigenaar wordt van zijn aandeel in het gebouw. De splitsing in appartementsrechten vindt plaats door middel van een notariële splitsingsakte die ingeschreven wordt in de openbare registers (art. 109 BW).

Voor het splitsen van een registergoed is er een zogeheten splitsingstekening benodigd, welke goedgekeurd dient te worden door het kadaster. Op een splitsingstekening worden de grenzen tussen de verschillende appartementsrechten en de gemeenschappelijke ruimten nauwkeurig aangegeven, zodat juridisch de grens tussen de verschillende appartementsrechten en gemeenschappelijke ruimten vastgelegd wordt. Vaak zijn deze tekeningen gebaseerd op al aanwezige bouwtekeningen.

Voor meer informatie over deze dienst van DdeG Stylingconcept B.V., kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze contactgegevens treft u aan onder de knop 'CONTACT'

 
     
Interieur omschrijving
     
     
 


.
Ik wil graag een afspraak maken met de makelaar. 
     
Nieuw-Loosdrechtsedijk 178 | 1231 LD Loosdrecht | t. 035-5822262 | f. 035-5779993 | info@ddeggroep.nl Copyright © 2012 DdeG Groep | Alle rechten voorbehouden | Eventuele fouten zijn voorbehouden | Website designed by DWanimations and DdeG Stylingconcept BV | Dit voorbeeld is gebaseerd op een fictief project.